See lugu sai alguse 20 aastat tagasi kui Vladislav Djatsuk jõudis Riquewihr’i külla Prantsusmaal ja armus.

Hilissuvine hämar õhtu, õhetama panev soojus ja viinapuude lõputud rivid, mis taamal kaovad päikeseloojangusse. Hingetõmme ning aroom vürtside segust ja päikeses küpsenud mahlastest viljadest jõuab temani...

Armus sellesse hetke, kus aeg peatus ja tabas emotsioon, mis võttis hingetuks.. Tema esimene reis välismaale ja esimene kokapraktika. Lõputult õppimist aga üks oli selge päris algusest, Prantsuse köök võitis tema südame!

PÄRIS on minu mälestus elust Prantsusmaal.

„Ma õppisin tundma Prantsuse kööki, mis on minu jaoks gastronoomia alus, õppisin õigesti hoidma kokanuga ja kasutama maitseaineid! Ma soovin minna tagasi aega, kust kõik minu jaoks alguse sai, minna tagasi möödunud aegadesse, mil Prantsuse köök oli veel midagi enneolematut ja kättesaamatut.“

Vladislav Djatšuk, Chef Patron




“Mulle meeldib, kuidas Prantsuse köök kasutab ainulaadseid, Prantsuse köögile omaseid tehnikad ja muudab ühe lihtsa tooraine tõeliseks kunstiteoseks! Nii ka PÄRISes, toit on kunst! Ma katsetan klassikalisi Prantsuse retsepte ja tehnikaid ning esitan endale väljakutse, et kuidas ma saan muuta need road selliseks, et nad oleks värsked, maitsvad ja aktuaalsed praegu, siin Eestis.”


Aleksandr Voronin, Chef de Cuisine



Aleksandr Voronin, Chef de Cuisine




PÄRIS on südame ja hingega loodud. Emotsioon tekib hetkest, täpselt nii nagu ta päriselt on! PÄRIS on ehe, vahetu ja täis värskust, põnevust ja naudinguid. Naudi meiega koos parimaid maitseid ja hetki!



PÄRISe meeskond

Soovid liituda meie meeskonnaga?

Kirglikud PÄRISlased on alati oodatud! Kirjuta meile endast teenindusjuht@parisresto.ee.

Liitu meie uudiskirjaga

Liitu meiega, et aeg-ajalt saaksime Sulle vihjata meie erisündmustest ning teavitada uutest deli toodetest koos meie peakoka soovituste ja näpunäidetega.