See lugu sai alguse 20 aastat tagasi kui Vladislav Djatšuk jõudis Riquewihr’i külla Prantsusmaal ja armus.

Hilissuvine hämar õhtu, õhetama panev soojus ja viinapuude lõputud rivid, mis taamal kaovad päikeseloojangusse. Hingetõmme ning aroom vürtside segust ja päikeses küpsenud mahlastest viljadest jõuab temani...

Armus sellesse hetke, kus aeg peatus ja tabas emotsioon, mis võttis hingetuks.. Tema esimene reis välismaale ja esimene kokapraktika. Lõputult õppimist aga üks oli selge päris algusest, Prantsuse köök võitis tema südame!

PÄRIS on minu mälestus elust Prantsusmaal.

„Ma õppisin tundma Prantsuse kööki, mis on minu jaoks gastronoomia alus, õppisin õigesti hoidma kokanuga ja kasutama maitseaineid! Ma soovin minna tagasi aega, kust kõik minu jaoks alguse sai, minna tagasi möödunud aegadesse, mil Prantsuse köök oli veel midagi enneolematut ja kättesaamatut.“

Vladislav Djatšuk, Chef Patron

“Mulle meeldib, kuidas Prantsuse köök kasutab ainulaadseid, Prantsuse köögile omaseid tehnikad ja muudab ühe lihtsa tooraine tõeliseks kunstiteoseks! Nii ka PÄRISes, toit on kunst! Ma katsetan klassikalisi Prantsuse retsepte ja tehnikaid ning esitan endale väljakutse, et kuidas ma saan muuta need road selliseks, et nad oleks värsked, maitsvad ja aktuaalsed praegu, siin Eestis.”

Aleksandr Voronin, Chef de Cuisine



Sinu uus amet PÄRISes?

Oui! Me otsime kirglikke ja pühendunud inimesi, kes jagavad meiega samu väärtusi, peavad lugu suurepärasest toidust ning oskavad hinnata kõrgetasemelist teenindust. Ootame oma meeskonnaga liituma

TEENINDAJAT • PAGAR-KONDIITRIT • KOKKA • NÕUDEPESIJAT

Küsi lisaks või kirjuta meile endast info@parisresto.ee. Palun veendu, et Sinu kontaktandmed oleksid nähtavad ja korrektsed.

Aitäh, et tunned huvi liitumaks PÄRISe meeskonnaga!

Liitu meie uudiskirjaga

Liitu meiega, et aeg-ajalt saaksime Sulle vihjata meie erisündmustest ning teavitada uutest deli toodetest koos meie peakoka soovituste ja näpunäidetega.